El Ajudant del “Xerif” d’Igualada necessita “pasta” extra per pagar els sous de la policia.


Com molta gent em va indignar i força que aquest any que be es consideri que els Ciutadans d’Igualada faran més del doble d’infraccions que el any passat, apart de que m’ofèn de que se’ns consideri que l’any 2008 serem mes del doble de incívics que el any 2007, per tant m’agradaria fer una sèrie de consideracions, que com sempre es quedaran sense resposta o no la necessiten:

– El any 2008 no hi deuen haver eleccions Municipals Oi!

– La població d’Igualada no s’ha duplicat. Oi!

– Es suposa que si els ciutadans d’Igualada som mes cívics aquest any, la policia Municipal no podrà cobrar els seus sous. Oi!

– Si es suposa que la policia haurà de posar un 115% mes de multes, que l’any passat, es que el any 2007 no van fer be la seva feina?

– No es de rebut posar en un pressupost com ingressos per pagar la policia, una recaptació de multes que encara no s’ha fet, es un ingrés atípic no típic.

– Hem de suposar, que sense les multes la policia Municipal no existiria?

– Obligaran els agents a multar amb tolerància “0” o a fer un “cupo” de multes?

– Tenen problemes de pressupost degut a les “inversions en empreses” o el milió docents mil euros del faraònic ascensor a la zona del Puig Cornet, mes la caríssima palanca de disseny, (Zona de votants de Entesa o sigui Fátima), fa que no tinguin diners per pagar a la policia? O es per el increment de la despesa en sous i en càrrecs de confiança de Entesa?

– El Sr. Riba ens hauria d’explicar amb quina “bola de cristall” treballa per endevinar successos futurs.

– El esperit de les lleis no es punitiu, sinó preventiu, per tant qualsevol interpretació que anteposi el càstig sobre el efecte preventiu va contra el esperit de la mateixa, les multes no son la finalitat de la llei, sinó el últim recurs.

En conseqüència, hem de suposar que el Sr. Riba a calculat malament els pressupostos i les “inversions” i com que no en hi ha prou amb els impostos i contribucions que ja paguem normalment, ara vol fer servir el recurs fàcil, l’impost directa al ciutadà al que tan propensos son el d’Entesa, contribucions especials, multes a dojo, etc., que el sofert ciutadà de peu ho aguanta tot o no?

Sr. Riba el incivisme es combat amb educació cívica i en aquest sentit no fan res, per si no ho sap tots els abusos es paguen tard o d’hora encara que sigui políticament.

En fi que Deu ens agafi confessats, perquè ara casi no es podrà respirar sense que et posin una multa, per compensar les vel·leïtats de uns administradors, que no saben administrar el que pertoca i que sempre en volen més a costa dels igualadins.

Ja els hi deia jo que el llegir els hi faria perdre el escriure, fins un altre.

PD: El PP amb les subvencions els llibres de text, es veu que ja compleix amb escreix el seu programa electoral i per eixos ha donat suport a Entesa en el pressupost, algun dia hauran d’explicar moltes coses els ciutadans o no?

JOSEP M. TORRAS PAYEROL


Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s