Hi ha “confiances” que fan fastic Sr. Calbó


He llegit en un mitjà de premsa local, que vostè aprofitant la ben entesa del càrrec de confiança que “graciosament” els hi destina el Sr. Aymami, no se sap be bé si per tapar boques sobre els seus possibles set (7)!!! càrrecs de confiança o per la fidelitat i submissió demostrada per el PP, el seu estrany company de llit; va i vostè hi encabeix la seva dona, “chapeau” Sr. Calbó vostè si que en sap!, quan es perd la vergonya i es creu que tot es permès i es fa de d’hipocresia i el fariseisme una bandera, es quan més em recordo dels anys en un col·legi religiós que llegíem en l‘evangeli que als fariseus els nombraven com a sepulcres blanquejats, morts per dins lluents i brillants per fora. 

Vostè diu que no ha de donar explicacions a ningú per el càrrec de confiança atribuït a la seva senyora (per cert, tots els meus respectes per ella), estranya postura per qui quan intenta justificar l’Ajuntament el seu vot submís i incondicional amb Entesa, en dona tantes i de tan avorrides, que quasi fan adormir al personal i ara que sí es l’hora de donar-les diu que no ho ha de fer. En que quedem Sr. Calbó? 

Sembla que amb el temps que porta de polític hagi arribat al punt de que no faci distinció entre els diners de tots i els seus, vostè el que te és molta esquena! 

Per intentar justificar el que es injustificable fa menció al Consell Comarcal, a qui realment ha de donar comptes és als Igualadins del que es fa l’Ajuntament i no buscar justificacions alienes de lo que està mal fet, aquí i a Lima. 

D’altre banda l’i haig de recordar que la seva menció als parentescs en les llistes d’altres partits, no te res a veure amb llocs de confiança, doncs les llistes les vota o no el poble, i els llocs de confiança no. No intenti confondre al personal. 

Subjectivament crec que els càrrecs de confiança, haurien de ser funcionaris de l‘Ajuntament, que per això fan oposicions, són experts i els paguem perquè facin la seva feina, l’altre es mes aviat un abús de confiança. 

Bé Sr. Calbò, com que no crec que renuncií a aquest caramel, nomes haig de dir que les seves paraules quan parla del que es millor per Igualada, em sonen buides de contingut o més aviat com musica celestial, amb els fets es demostren les persones i a vostè se l’hi veu la llauna.

Passiu be i que l’hi aprofiti el plat de llenties, amb el que es ven la dignitat. 

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

PD: Només un toc al meu homònim de ERC, Joan calia acceptar el càrrec? Saps molt be que al Sr. Aymami l’hi serveix per justificar l’inacceptable increment de despeses entre regidors de l’ajuntament i càrrecs de confiança. No crec que l’hi hàgiu de seguir el joc, la vostra integritat i dignitat, val mol mes que aquest miserable càrrec (amb tots el respectes a la persona que l’ocupi).


Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Hi ha “confiances” que fan fastic Sr. Calbó

  1. Retroenllaç: Ple del cartipàs Municipal. Buf!! Quin avorriment! | aqualata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s