Igualada, els bulevards, la mediocritat i els Srs. Fabregat i Cuerva.


He llegit una carta del Sr. Fabregat a un mitjà local, malparlant d’un Sr. de CDC. que escriu articles en els diaris, bé suposo que deu ser per protegir el seu “CC” càrrec de confiança i defensor de bulevards de pagament Sr. Cuerva.

Hi ha quelcom que em comença a fer gracia, primerament fan servir un CC pagat per tots, per fer un atac a una persona d’un partit de l’oposició, seguidament quan aquest contesta, el respon un d’un esglaó superior; en aquesta cursa cap amunt, no tardarem gaire temps a veure un article del Sr. Aymami atacant a aquesta persona.

Miri a vostè ja fa molt de temps el vaig anomenar “jaqueter” en un article, ara en la seva descarrega haig de dir que ja no es l’únic al partit, perquè en hi en hi un altre que es doblement jaqueter el Sr. Josep Torras i Más, exmilitant d’ERC i de CDC, veritablement els entenc, a l’oposició es cobra poc, o hem de pensar que va deixar ERC perquè la seva “superioritat” no el permetia anar mes enllà?

Be una vegada definit, crec que no es vostè el mes indicat per parlar de mediocritat, els regidors del seu partit a l’ajuntament s’aixopluguen constantment sota el paraigües de la demagògia de venedor de Fira del seu cap, que haig de reconèixer que de vèrbola en te molta, fins i tot vostè des del saló lateral dels plens els hi ha d’enviar “missagets” en SMS, perquè els pupils sàpiguen lo que han de dir o contestar, i no es posin de peus a la galleda, les poques vegades que tenen l’atreviment de demanar la paraula.

L’originalitat del seu partit i fen un acudit fàcil i molt de moda actualment, es que a Veneçuela tenen el socialisme bolivariano i a ací a Igualada tenim el socialisme bulevardiano i com taxa revolucionaria les contribucions especials, que indiquen una mediocritat i mancança d’idees atordidora en trobar solucions imaginatives, per no fer pagar més als de sempre “el poble”.

Sorpresivament hi ha algun alcalde del seu partit que no es tan mediocre i em refereixo a un de ben a prop, precisament a l’altre banda del pont de Montbui, que també fa bulevards i moltes altres coses i no fa pagar “contribucions especials” al poble, deu ser un socialisme menys avançat que el d’Igualada, es clar que vostès els “calers” de tots se’ls gasten en empenys mes importants, com en un augment esparverant dels seus sous, per pagar un nombre a totes llums exagerat de càrrecs de confiança i en crear empreses “productives” amb gerents de la casa.

En quant el Sr. Cuerva, que últimament nomes te feina en fer discursos contra “tirs i troians” en defensa a ultrança dels bulevards, l’hi recomano que descansi, d’igualadins “cabrejats” veïns de bulevards, n’hi ha molts i si segueix amb les seves disquisicions, pot ser no tindrà temps de contestar-los a tots. Nomes una petita perla que retrata els seus arguments, diu que som tots els vianants els que ens n’aprofitem dels bulevards vostè inclòs, però els bulevards no els paguen tots, sinó nomes alguns i parlant d’imaginació, vostè no en necessita gaire per trobar feina, per necessitar no necessita ni currículum i es clar ha d’anar llepant la ma de l’amo, no fos cas que deixes de donar-l’hi de menjar.

Finalment i per tots dos, la gent que es progressista amb els “calers” de tots i vostè se’n ha aprofitat directa i indirectament Sr. Fabregat, haurien de ser mes curosos amb qui els hi paga el sou, no fos cas que es poses de moda el “Igualadí emprenyat” i es quedessin sense rifeta a partir de les pròximes eleccions, calladets estan mes guapos, no s’equivoquin ni intentin equivocar-nos, que lo que defensen es la seva cadira, a pesar dels ciutadans i d’Igualada. Un exemple ben precís es que no dubten em pactar amb el “enemic” el PP, per conservar i augmentar els seus privilegis.

La seva política es la definició del socialisme progressista “por y para el pueblo, pero sin el pueblo” que en realitat no es res mes que demagògia.

Agafin-se fort a la cadira que venen mals temps i fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s