Una de semàfors, rotondes, passos de vianants i “gendarmes couchés” a Igualada.


Abans de les eleccions Municipals de fa dues legislatures el partit del socialistes com a propaganda electoral van dir que a l’avinguda Mestre Joan Muntaner els semàfors col·locats pel Sr. Morros com a regidor de transit, eren un endarreriment, que ells posarien rotondes perquè ajudaven a una millor circulació, axis com que arranjarien la mona amb sortidor (sic) de la rotonda de desprès de l’Amèrica.

Bé han passat cinc anys i lo que tenim ara fa frisó, no solament tenim semàfors, sinó que tenim rotondes amb semàfors, arribades a la rotonda que passen de tres carrils i de dos carrils a un, semàfors fixes, semàfors taronja, muntanyetes a la calçada, i la mona que encara dona la llauna i a més, cues a dojo.

El transit es molt mes caòtic que avanç i molt mes complicat, en fi un exercici de coherència, simplificació i eficàcia al que ens tenen habitualment acostumats i com que la cosa ja no te remei i encara es pot complicar més amb els “progres” com a gestors, avui faré una sola pregunta:

Les dues muntanyes russes una a continuació de l’altre que han posat a la calçada davant del nou Hospital, podrien explicar-me quina funció tenen, per ajudar-los els i diré que una te semàfor i l’altre no.

Es que els vianants que passen per aquestes muntanyetes amb pas de vianants inclòs son ciutadans mes importants, que tots els que travessen altres semàfors o passos de vianants d’Igualada o ho han posat per fer una brometa perquè tots els conductors es diverteixin tipus tobogan “Port Aventura” o tenen en ment crear dintre del consorci una empresa tipus “Midas” al costat de l’hospital, que canviï suspensions de coxes, autobusos i camions?

Facin el fotut favor de ser mes coherents i de deixar de tocar els bemolls als pobres ciutadans, que ja tenim la vida prou difícil, com perquè vostès encara ens a la compliquen més amb les seves idees de bomber.

Estic fins els nassos de passar per les mun/——-\tanye/——-\tas.

Passiu bé i fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL


Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s