El Sr. Calbò i el ping-pong.


Acabo de llegir amb satisfacció que la CESCA organisme econòmic i social de l’Anoia, serà presidit des d’ara, pel socialista Sr. Teo Romero entre altres coses alcalde de Montbui, i tot gracies a l’acord arribat amb ERC i CIU.

Ja era hora que s’oblidessin protagonismes i s’arribés a una concordança per desencallar l’ens, la finalitat és mes important, que els protagonismes i les lluites quasi infantils de cara a la galeria.

Sembla però que aquest nomenament no sigui del grat d’uns quants, entre ells l’inefable Sr. Calbò del ppcPP que fa escarafalls amb aquest acord i diu que no hi participarà, només dues reflexions als seus comentaris:

Això és una conxorxa”, realment no se de que parla i perquè defineix axis aquest acord, jo personalment trobo mes conxorxa el seu vot favorable als socialistes Igualadins en quasi tots els temes, especialment en el de les empreses municipals, que jo anomeno “Conxorxi Municipal” Grup Juan Palomo.

D’altra banda exclamar-se de l’acord entre socialistes, convergència i esquerra i anomenar-lo “sociovergencia”, primer l’hi diria que en falta un en la seva definició, més bé seria “sociovergenciaesquerra”, de totes maneres ho seu amb els socialistes d’Igualada si que no té nom i almenys aquest acord si, encara que sigui ell qui el bategi.

Sr. Calbó prengui molta til·la, perquè si cada vegada que els partits més representatius a Catalunya pactin d’alguna manera, deixant-los a vostès i el seu partit a banda, s’ho pren d’aquesta manera, tindrà molta feina, haguda l’importància de la seva formació en aquesta autonomia. Axis que til·la i avall que fa baixada.

Igualada es una mala excepció, no una regla en el tema de pactes normals i un bon exemple de pactes “contra natura”.

Felicitats als negociadors, l’acord assolit és molt bo per Igualada i comarca i pot desencallar temes pendents molt importants, Parc Motor i aeròdrom, etc.

El Sr. Teo Romero ja ha demostrat la seva vàlua en certs temes, encara que no es sant de la meva devoció, però l’hi haig de reconeix molts més mèrits que a alguns del seu mateix partit a Igualada, almenys no es queda clavat a la cadira, té amplitud de mires i no carrega als del seu poble amb impostos i deutes innecessàries.

Cordialment i fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s