Dedicat al Sr. Fabregat i no precisament en la seva onomàstica.


Per si algú encara no se n’havia assabentat soc militant de convergència i simpatitzant d’esquerra des de fa molts anys, no me n’he amagat mai i no tinc cap necessitat fer-ho, en fi que soc convergent de a peu i prou, ni més ni menys. Amb tot això vull dir que no depenc per sort de la política i si de la meva feina en la qual intento ser bon professional i d’això visc.

No subscric tot el que fa o ha fet convergència, perquè tinc les meves pròpies opinions sobre les coses i si ho soc és perquè és el partit que menys s’allunya de la meva realitat, pro ni ells em mantenen, ni jo els hi dic el que han de fer.

Quan escric ho faig en caràcter personal, ningú més no és responsable del que escric i evidentment no soc la veu de convergència, deu me’n guardi.

Si algú vol discutir, criticar o polemitzar directament amb mi, els comentaris del meu blog estan oberts i si en els meus escrits falto a la veritat que se’m digui en que i on i si hi ha quelcom que és punible que se’m denunciï, pro diu molt poc de la condició del Sr. Fabregat, que l’únic argument que troba per rebatre els raonaments dels meus escrits, sigui la meva pertanyença a tal o a qual grup polític.

Estic content perquè l’atac del Sr. Fabregat, em confirma que estic en la bona línia i que el que dic és veritat i toca allà on ha de tocar o sigui que compleix la seva funció.

En democràcia els vots no son una patent de corsari, al poble se’l pot enganyar fàcilment, els politics, alguns més que altres passen per ser grans demagogs, es a dir grans mentiders, fent us de la paraula i de les promeses amb molta facilitat i poca serietat, però la quantitat de vots no asseguren ni la intel·ligència, ni l’honradesa, ni el saber fer, ni ens protegeixen de l’estupidesa, ni fan més savis els rucs, encara que siguin rucs catalans. Jo personalment prefereixo la qualitat a la quantitat.

Que ho paeixi be Sr. Fabregat i l’hi recordo que si no vol pols no vagi a l’era.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL
Primer secretari de casa meva.

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s