Carta de en Jaume Cunillera i Prat enviada al Alcalde


A L’ALCALDE D’IGUALADA

Alcalde:

No et fa una mica de vergonya els sous que cobren i les condicions de treball dels/1es treballadors/es del CSSI? Mirem, només, el/les de la Residencia Pare Vilaseca. Un sou minso per a una responsabilitat immensa, ja que no hem d’oblidar que tracten amb persones, no amb coses.

I les condicions de treball?: pèssimes. Estan treballant sota mínims, i tu ho saps. Fa pocs dies van voler convocar una vaga per, davant la teva intransigència empresarial, fer pressió per millorar les precàries condicions laborals a què els tens sotmesos. Es van trobar que, de la cinquantena de trebal1adors, només podien fer vaga quatre; la resta havia de treballar per cobrir els serveis mínims marcats per la Generalitat: vergonyós. Alguna cosa s’haurá de fer, no et sembla?

Dit això, queda clar que la Residencia Vilaseca esta mancada de personal per culpa de la teva desastrosa gestió. A la mínima que poden, els/les treballadors/es que queden marxen a altres llocs on els valoren com a persones treballadores, no com a coses, com fas tu. Sort tenen els residents de la qualitat humana dels treballadors/es, ja que si fos per tu la residencia semblaria un asil del segle XIX. Aquesta situació no pot ser eterna, perquè cada treballador/a no pot fer per sempre la feina de dues o més persones. La teva carrera a favor dels treballadors/es es clarament pepera.

Tu només tens dèria a construir aparcaments de pagament i constituir (?) empreses amb els impostas dels igualadins (amb quina finalitat?). Tots aquets diners que remenes no es veuen a on haurien de veure’s, ja que únicament apareixen clarament en els sous polítics de l’Ajuntament. Igualada l’estàs convertint en el teu Mònaco particular. Si tinguéssim mar només hi hauria iots i ni una barca de pesca. És molt clar que tu, als treballadors/es, els apliques la llei de l’embut.

Aprofito l’avinentesa per preguntar-te: convocaràs un referèndum perquè els ciutadans (contribuents) puguin decidir si volen, a la Masuca, un aparcament soterrat de pagament en lloc de l’ara existent a l’aire lliure i gratuït? Suposo que no tindràs cap inconvenient a convocar-lo, perquè amb els paradistes sí que l’has fet, o és que el vas fer per que ja en sabies el resultat? Mira el que et dic: m’hi jugo (uf!) assistir a un ple de l’Ajuntament que aquesta consulta que proposo no es portara mai a terme.

Salut i Anarquia.

(Carta enviada a l’alcalde en data 17 de marc)

Jaume Cunillera i Prat. Sec. Gral. Comarcal de la C. G. T

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s