SIMA Empresa municipal d’aparcaments o com escurar al ciutadà amb els seus propis “calers”


Aquest cap de setmana em vaig dedicar a fer fotografies a la tarifa de preus del pàrquing municipal de Santa Coloma de Queralt, que no és precisament el pàrquing d’un Hospital, sinó el pàrquing del centre del poble, les tarifes que són més cares que l’any passat, passen dels € 0,25 per hora fins a € 6 per dia, en fi infinitament més barates que les del pàrquing Municipal de l’Hospital d’Igualada, que té tarifes d’empresa amb ànim de lucre.

Per altra banda a l’Hospital General de l’Alt Penedes el pàrquing és absolutament gratuït, encara que haig de fer esment, que gent aliena a l’Hospital o els malats en fa ús abusiu i estan mirant com arranjar-ho. A Igualada l’abús bé per part de l’Ajuntament.

Si aquest pàrquing s’hagués construït amb els impostos del pressupost Municipal, seria un servei de l’Ajuntament i com a tots els serveis que dóna l’Ajuntament hauria de ser per sota cost, com que SIMA pertany al “conxorxi” Juan Palomo, el preu és el del mercat, amb l’única diferencia amb les altres empreses constructores i administradores de pàrquings, que els propietaris, socis i finançadors forçats, som tots els ciutadans d’Igualada, que quan fem us del pàrquing que ens venen com un servei al ciutadà, estem pagant dues vegades com a fiançadors i com a usuaris amb l’agreujant que si la societat té pèrdues nosaltres els ciutadans, les haurem de cobrir, doncs ni el gerent ni el consell d’administració que és el ple de l’ajuntament són responsables subsidiaris de les pèrdues, perquè és una societat limitada i com que l’ajuntament no pot fer suspensió de pagaments, els Igualadins a pagar per les alegries dels socialistes i adlàters!

Els últims temps es nota un ús molt gran dels terrenys al voltant de l’Hospital axis com del pàrquing del Caprabo, per gent que no l’hi dóna la gana de pagar pel que hauria de ser un servei de l’Ajuntament als ciutadans i no un abús sobre una necessitat, m’agradarà veure com acaba tot això, doncs el pàrquing ha costat € 4,8 milions d’euros, més despeses de SIMA personal i gerent de la corda inclòs, pel que s’ha vist hi comença a haver-hi nerviosisme en no resultar les previsions com s’esperaven, pro clar això de fer d’empresaris sense ser-ho té el seu risc polític que no econòmic, com diu un amic meu Valencià “la gàbia ja està feta, ja veurem qui posa els ocells” i els ocells, segur que els hi hem de posar els pagans de sempre, els ciutadans i això només és el principi.

En els mitjans de comunicació locals, ja he trobat protestes de gent ben diversa, com la llunyania de la sortida de l’aparcament de l’entrada a l’hospital, ideal per persones grans!, com la protesta que sigui de pagament, menys mal que no estic sol en aquesta brega. (Simples usuaris, anarquistes, etc.)

Bé per avui ja en hi a prou i que consti que no m’agrada ser profeta, però moltes vegades els “sentit comú” i l’experiència que dóna l’edat fa que ho sigui molt a pesar meu.

Agafeu-vos fort que la barca trontolla i la tempesta no amaina.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

PD: A que per acabar de “putejar” al ciutadà, una vegada arranjats els terrenys del voltant del nou Hospital o hi posen tanques o en fan zona blava (avui administrada per la SIMA a preus de mercat lliure) i que consti que no m’agrada donar idees.

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s