Una de post eleccions i finançament electoral.


En les passades eleccions municipals tothom va poder constatar que els serveis de neteja, van fer hores extres a dojo els sis mesos abans de les mateixes, van ensabonar els contenidors de brossa, els voltants dels mateixos estaven sempre en estat de revista – no com ara – els carrers nets, polits i planxats – les maquines de neteja treien fum – els parcs amb plantes noves i sense herbes, els clots dels arbres sense gens de brutícia, les aceres ben netes i tants etc. com vulguis, tots en tenim constància.

Hom es preguntava si realment eren el socialistes de l’Ajuntament que es feien propaganda electoral, pagant hores extres amb els diners de tots o realment hi havia qui els hi finançava donant més serveis de neteja per els mateixos diners, tan una cosa com l’altre em semblen practiques sense gens d’ètica, deplorables, detestables i endemés en el segon cas serien per retorn de certs favoritismes, concessions o quelcom mes fosc.

Bé per abreujar i per no fer patir més a ningú, fonts fiables m’han aclarit que és tracte del primer cas, és un descans saber-ho! Resulta que desprès de la campanya electoral, les factures de les hores extres dedicades a embellir i fer veure que som una ciutat molt neta, per afavorir el vot socialista&verdque net i que bonic està tot – van arribar al Ajuntament per part de l’empresa concesionaria, però com el contracte amb la mateixa estipula que no es podran sobrepassar certs nivells de despesa anual, van haver de ser rebutjades pel secretari i ara les aniran encabint poc a poc per poder pagar-les, amb els diners de tots sense que es noti massa i suposo que també amb detriment del servei, dons seran serveis ja prestats l’any anterior que restaran dels que és facin enguany.

Un altre exemple de l’ús de diners de tots pels interessos particulars dels socialistes&verds Igualadins, tan innocentets que semblaven quan van començar!

Ciutadans agafeu les escombres, que el pressupost d’aquest any no cobreix certs serveis i a esperar a les properes eleccions per no haver-ho de fer. Els sis mesos abans son gratis o no?

Fins un altre servidors del poble.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

PD: Per cert, el parc del meu barri, el del Transit, va tenir els parterres rodejats de tanques durant quatre mesos avanç de les eleccions, perquè creixessin les famoses heures – hi ha de llarg més parterres per fer bonic, que parc – fins arribar a les eleccions.

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s