INFORMES, INFORMES…; INFORMES FRESCOS


Despres del article Modus Vivendi del amic Pere Escolà, sembla que s’ha aixecat la veda, com a mostra un botò:

Crida als senyors que encarreguen informes: ei, que jo també en sé fer. Per si volguessin llogar-me, els passo la llista dels que ja tinc fets. Si en volen de nous, només cal avisar-me amb prou temps per copiar la Viquipèdia.

Estudi sobre la viabilitat que les burxades de nas dels conductors als semàfors puguin convertir-se en bioenergia. Estudi sobre la necessitat d’un Pajares català com a element de penetració a les cadenes de TV de Madrit (porta un annex on es valora la possibilitat d’afegir-hi un Esteso nostrat). Estudi sobre si tindria audiència el programa Pressing catx in the kitchen, format on els cuiners catalans combatrien a mort entre ells llançant-se emulsionants i espesseïdors. Estudi sobre la utilització de la cançó del tràiler de la pel·lícula Vicky, Cristina, Barcelona com a element de tortura a Guantánamo i declaracions dels empresonats: “Ho confessarem tot, però treguin-la!!!”.

Estudi sobre l’aplicació del concepte no estamos tan mal, embaucadores a la crisi interna d’Esquerra. I de regal un lloro que sap dir Carretero.

Estudi sobre el cultiu de la xufla, sobre la ratapinyada nana i la cloïssa brillant… ah no, perdó, que aquests ja els han encarregat de veritat. Estudi sobre l’elaboració d’estudis. Estudi sobre la viabilitat de la creació d’una nova subdirecció de Control del departament de Coordinació de la direcció general Interdepartamental d’Harmonització Organitzativa dependent de la secretaria d’Afers Governatius de la conselleria d’Administració i Salut Ciutadana Segons Com. I, finalment, estudi sobre si el rotllo de paper de vàter hem de posar-lo amb la fulla cap enfora o cap a dins i si la casa Scottex acabarà fent servir o no el nou model de finançament autonòmic per a una nova línia de productes.

Ah, i me’n descuidava, també elaboro unes enquestes precioses on el client pot triar els resultats que vulgui. Bé, ja sé que no he inventat res, però les tinc d’oferta.

Lu Forn

de l’Avui 17-05-2008

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s