M’agrada com treballen els cervells de la ciutat.


Fa uns dies em vaig fixar que les petites lloses reflectants que es van posar a costat del carril bici, davant del hospital, s’arrancaven molt fàcilment al passar-hi les rodes dels cotxes per sobre, en hi havien 4 ó 5 d’arrencades i es clar en una obra recent feta feia mal als ulls veure que no es havia pensat en aquesta eventualitat.

Fa dos dies vaig veure un operari amb un pot de cola que les clavava de nou, es clar que encolar no soluciona el problema només fa que visualment sembli que tot està correcte.

Aquest dematí a més de veure’n unes quantes arrencades de nou en un tros en el que arreglaven el clavegueram i havien de desviar el transit sobre el carril bici, en aquesta part estaven totes arrancades.

Farem una competició entre el que enganxa i els cotxes o llogarem una persona que cada dematí col·loqui les llosetes reflectants que durant el dia anterior s’hagin desenganxat? Costa tan fer les coses ben fetes?

He comprovat que encara no han arreglat el problema del boto del semàfor per la gent amb cadira de rodes. A que esperen?

Per cert mentre carregava gasoil (quin atracament això del gasoil, es nota que els que prenen decisions van en cotxes oficials) ahir a la tarda, vaig veure les dificultats que tenen les ambulàncies en poder accedir al recinte del Nou Hospital degut a la acumulació de transit als voltants, el de la gasolinera em va dir que cada dia passava el mateix en hores punta.

Es evident que col·locar el Nou Hospital al bell mig de la ciutat només va ser pensat per major gloria dels politics en el govern,

Com ja he dit altres vegades es de fer-s’ho mirar que el hospital veterinari privat per gossos tingui millors accessos que el de les persones (per cert amb pàrquing gratuït), només perquè es pugui recordar cada dia a la gent, que es va fer quan manava tal partit polític i no per la seva accessibilitat, clar que quan venen eleccions va molt be per clavar-hi els cartells en el fanals de la part externa, queden molt bonics.

Els 150 metres des de la sortida del pàrking de pagament del Nou Hospital, finançat per tots el ciutadans, desprès de unes explicacions molt acurades del Sr. Figueres, no s’ha mogut i segueixen estant a 150 metres segons comenta el periodista que el va entrevistar, es clar les paraules no solucionen les coses mal fetes, només son paraules.

En fi quan es treballa tan intensament per la ciutat, ja se sap, a vegades s’escapen coses o tot es fa així?

Fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a M’agrada com treballen els cervells de la ciutat.

  1. toni ha dit:

    Voste te tota la rao, pero no ha vist tot, no ha vist el mun d’infraccions que han de fer les ambulancies per entrar o sortir del’hospital,igual que fan els traballadors,sembla ser que les senyals ,o no es veuen o es fa cas omis.I el toll inmens que es fa en un costat de la rotonda? I la sortida i entrada que hi ha per aparcar el el descampat de devant del Canaletes TOTALMENT SENSE SENYALS I DESCONTROLADA. Hem d’esperar que s’hi mati algu i llavors, correm-hi tots. Es la manera patetica de fer les coses dels que manen a la nostre ciutat. Aixo si els grans suarros de tots cantons que no hi falti. Apa fins una altra i vigileu amb els vols del NOU HOSPITAL I LES ROTONDES. El Toni (no el Pamies clar)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s