Requalifica que fa fort, o quan es perd la vergonya.


Vagi per davant com sempre i no em canso de repetir el meu respecte per les persones i la meva crítica per com actuen.

Aquests últims dies he assistit estordit a un fet que està fora de la meva capacitat de comprensió.

Resulta que l’Ajuntament d’Igualada presenta al ple la requalificació d’un terreny de industrial a sol urbà d’ús comercial, recreatiu i hoteler, fins ací tot correcte, però si analitzem el fet de una forma raonada, es quan hi trobem el mal ús que es fa del poder.

  • El projecte te tres setmanes, si, si, tres setmanes, del no res a estar requalificat el terreny, record “Guinness de planificació i pel Ajuntament el projecte aprovat amb més rapidesa de l’historia, segur que ni a Marbella anaven més despresa, en època d’en Franco.

  • Que el propietari del terreny tingui vinculacions familiars amb el primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, evidentment no hi te res a veure!

  • Que el advocat que presenta el projecte sigui secretari d’empreses Municipals d’Igualada tampoc te res a veure, ell es un professional i el lloga qui vol! Faltaria més!
  • Que en el criteri “utilitat publica” per justificar l’aprovació del projecte, es faci servir el “outlet” – cinc anys donant llargues als de Fagepi amb una prepotència que feia fastig i ara correm-hi tots, que se’ns escapa el tren – és del tot normal!

  • Que un ajuntament veí hagi fet els deures amb un projecte incloent l'”outlet“, desenvolupat sense preses, com cal i amb cara i ulls, tampoc hi te res que veure.

  • La Generalitat només donarà permís a dos “outlets” a tot Catalunya. És que hi ha alguna possibilitat de en donin dos de junts a l’Anoia? A que bé ho de “utilitat publica” amb les mans buides en aquest aspecte. Tot normal?

  • Que es requalifiqui amb l’eufemisme de comercial, recreatiu i hoteler, sense cap condicionant al terme d'”utilitat publica” perque inclou un “outlet“, fa pudor de socarrim, que passa si no si fa un l'”outlet” i sí altres coses que no son d'”utilitat publica“?

Em pregunto com podem tenir a l’administració local, gent amb aquest nivell de desvergonyiment, que a l’hora de fer “entrar el clau per la cabota“, son capaços de jugar sense escrúpols, amb el peregrí i hipòcrita argument, que si l’oposició no ho aprova, és que van contra empresaris “emprenedors” i contra la creació de llocs de treball, només a efectes de fer xantatge polític, per aconseguir la seva finalitat. Quina barra!

En vistes de tot això, podem arribar a la conclusió i proclamar als quatre vents que l’Ajuntament d’Igualada en el futur, aprovarà qualsevol requalificació de terreny d’ús industrial a comercial, recreatiu i hoteler, sempre que es faci menció a un “outltet” – com més en demanin millor –, hi hagi una relació de parentesc amb algun dels regidors i sigui un projecte que toqui els “bemolls” a algun ajuntament veí, amb aquestes premises la requalificació està assegurada en un màxim de 21 dies des de la creació del projecte; ho que després es faci en el terreny, no anirà lligat a la condició per la qual es considera d'”interès públic” i a partir d’aquí, campi qui pugui.

Em dóna l’impressió que aquesta colla de socialistes i adlàters de l’ajuntament, han arribat a un nivell altament perillós – pel ciutadà – de un “tant menfotisme” que s’ho haurien de fer mirar i de fen-s’ho mirar tots plegats; els vots no son una patent de corsari i aquests ja fa dies que voregen la línia, tan a efecte de decisions presses, com a efectes d’endeutament, al cap i a la fi s’estan jugant els nostres i qualsevol dia la passaran, si no ho han fet ja i aleshores correm-hi tots.

Espero que els ciutadans ho tinguin en compte en les pròximes eleccions i si no és així, serà que tenim el que ens mereixem.

Una última pregunta, quants hotels es creuen que Igualada pot assolir? Es pensen que això és Las Vegas o què?

Fins un altre i a veure si ens espavilem, que estem tots una mica endormiscats.

Josep M. Torras Payerol

PD: Que ho fa que els del PPc votin sempre amb els socialistes vorejant la submissió o exercint de “oposició de l’oposició“, quan hi ha temes en els que els seus vots son imprescindibles? El bé d’Igualada o una altre cosa?

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Requalifica que fa fort, o quan es perd la vergonya.

  1. Miquel Saumell ha dit:

    Si tot això que expliques és cert, i no tinc perquè dubtar-ho, les meves preguntes anirien una mica més lluny. L’oposició municipal, ha fet o pensa fer alguna cosa? Vull dir, evidentment, alguna cosa útil, i no cal donar més pistes doncs se suposa que tots sabem de què parlem. Què ha fet o què pensa fer Esquerra? Què ha fet o què pensa fer CiU? Potser algun dirigent d’aquests dos partits tindrà la cortesia d’aclarir-nos-ho. O potser no, ver a saber. Mai se sap.Quan a la teva darrera pregunta, jo tinc dues respostes. 1) Perquè si no ho fessin, si el PP no votés amb el PSOE, el PSOE es quedaria en minoria. (Perdoneu la meva terminologia poc acurada, ja sé que el PSOE a Igualada utilitza una altra marca, però és que ara mateix no em ve al cap). 2) Sobre les dues opcions de resposta que dones, t’has parat mai a pensar que potser hi ha qui considera que ambdues són compatibles?Gràcies per deixar-me participar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s