José Zaragoza i la falca "El PSC probablement no existeix, relaxa’t, i segueix votant al PSOE"


La falca no és meva, però és real com la vida mateixa, i lliga perfectament amb les darreres declaracions d’en José Zaragoza, director de la factoria d’aborregament del PSOEpsc, que diu que en Ramon Tremosa és la Sara Palin de CDC.

Pepe, “que passa tío!” Ara desvaries perquè se t’acaben els arguments, per la vostre nefasta gestió de l’aplicació de l’estatut?

Només recordar-te que en Tremosa és un professor universitari reconegut i a més d’Economia, i la Palin, encara que governadora d’Alaska no sap ni on es Espanya. En Tremosa no mata óssos amb fusell i és un independentista Català – no pas un radical de dretes -, tira ves per on, més aviat cap a l’esquerra.

La majoria del teu electorat, als que adreces els teus missatges, no tenen ni idea de qui és en Tremosa o la Palin. Per tant he de pensar que aquest acudit va per “la gauche divine” del teu partit, és a dir, pels presumptes intel·lectuals Catalans i d’esquerra del PSC autèntic, però com diu la falca de l’inici, probablement ja no en queden. Per tant estàs perdent el temps, i si en vols caçar de nous hauràs de canviar de tàctica.

Molt apurat has d’estar, o potser t’ha agafat un atac de pànic i els nervis et traeixen, perquè la comparació, ni és intel·ligent, ni és adient, ni té res de comparable.

Pro clar per un ideòleg, que s’ha d’esforçar per torbar acudits que encaixin amb el seu electorat, potser ja li va bé. Però sembla que darrerament li fan perdre suport electoral, com es va veure en les passades eleccions del Parlament. Potser pel fet de ser cada vegada més, un partit eminentment Espanyolista. I probablement el que passa ara, és que tens un punt de gelosia en veure com gent de reconegut prestigi en el món intel·lectual Català, s’apunta a la competència.

Dius que el teu partit PSOEpsc defensa l’Estatut, doncs mira, a la vista de la tonteria i la incompetència de tots plegats, em sembla que ja és hora que la societat Catalana surti al carrer a reclamar el concert econòmic. Que al menys sabrem amb el que comptem, i si és bo pels bascos també ho serà per nosaltres. Aleshores recaptarem tot el que ens pertoca i ja discutirem el preu dels serveis que ens “dona” la “madre patria, però amb els calers a les nostres butxaques i no a les seves.

Creu-me, pren-te una til·la. Relaxa’t. I si pots fes vacances, que se’t veu molt apurat.

Que tingueu tots plegats un bon dia.

Josep M. Torras Payerol

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a José Zaragoza i la falca "El PSC probablement no existeix, relaxa’t, i segueix votant al PSOE"

  1. Anonymous ha dit:

    També es podria dir: Probablement CiU no existeix, no t’estresis i disfruta del Tripartit… no?

  2. Si, la veritat és que es podria dir qualsevol cosa, però sempre argumentada, el lema té un contingut i amb la closca sola no en fem res.El argumentari meu sobre el PSC, parteix d’una evidencia. Cada dia hi ha més gent que prové de famílies castellanoparlants, (amb tots el respectes) i cada dia hi ha menys intel·lectuals d’esquerres Catalanistes, que eren el cor del partit, però que amb el temps s’ha anat imposant els socialistes, castellanoparlants, espanyolistes, (per entendre’ns, els votants de Felipe) el PSOE.Per mostra un botó, Arturo Moreno, l’analista del PSC, destaca en un informe sobre les eleccions al Parlament que “en los municipios y distritos con altos porcentajes de población española inmigrada (NRE) se vota poco a los partidos nacionalistas; y menos aún a CiU que a ERC” i també que “Es dramática e inquietante–y casi dolorosa- la correlación negativa entre hablar catalán y votar PSC”. I aquest és el sentit que jo volia donar al lema i com veus no ho dic jo, sinó un socialista i per el que es veu en els informes intel·ligent i conseqüent.Si vols i et prometo et mantindré l’anonimat, si em passes un email, et puc fer avinent aquest informe i un altre de les eleccions del 2008 en format pdf.Gracies pel teu comentari.

Deixa un comentari