Amb tots els respectes "Ens estan prenent el pèl"


D’una banda admiro el treball que estan portant a terme l’amic Ramon, el president de la UEA, i en Teo, president de la CESCA. Que colze amb colze cerquen obtenir per l’Anoia l’Aeroport corporatiu. Però no es veu el mateix interès per part del president i el vicepresident del Consorci de l’Aeròdrom, en Guisado i en Aymami.

La qüestió és que alguns polítics de la comarca, encara que són de la mateixa corda, son incapaços d’estar cinc minuts junts. Ni per sortir a la fotografia! I els ha de costar molt, perquè per “xupar càmera” fan meravelles. Però està vist que el “bé de la Comarca” no és el mateix per cadascun d’ells.

És una mica depriment que en certs projectes cadascú vagi pel seu cantó, arribant fins al punt, – i mai més ben dit – que en el tema de l’Outlet de Can Riba l’Ajuntament d’Igualada fa retrets a tothom i els estenen a associacions com FAGEPI. Ho barregen tot, i no saben el que es diuen, perquè quan fan les manifestacions contra l’Aeròdrom del Bagescom ja hi fet esment en un altre post – l’Ajuntament d’Òdena els hi podria retornar lletra per lletra canviant el nom del projecte pel de l’Outlet que ells voldrien al Scorpia. En fi “campi qui pugui“.

Per altra banda i tan de bo m’equivoqui, en Felip i en Romero, seguiran rebent bones paraules de l’estil del tots conegut “recolzaré“, perquè el retard en decidir sobre l’Aeroport Corporatiu, fa molta mala espina i mentrestant els mateixos que fan promeses, com en Nadal i en Montilla, vindran a fer algun que altre bon àpat i alguna passejada per mantenir el caliu, promeses pel 2025 i la comarca de l’Anoia, que faci volar estels i globus, que qui dia passa any empeny.

Si ara que els socialistes manen a tot arreu, la comarca de l’Anoia no rep res de res, és que ens tenen per uns pobres desgraciats i els nostres representants, com si fossin de cartró pedra. En fi, que anem apanyats.

Deixeu-me fer futurisme en sentit optimista i que de tot al que aspirem, ens caigui un Outlet, si pot ser el que ha fet millor els deures, però sense menysprear a cap dels dos. Al menys un “per la mor de Déu“! Que és l’expressió que es fa servir quan es demana caritat.

De l’avinguda dels faraons, em refereixo a la de Catalunya a Igualada, de moment ni Palau de congressos ni WTC i un silenci que fa fredor. Això si, el pàrquing de pagament del nou Hospital, ens el anirem menjat amb pa amb tomàquet, de mica en mica. L’Escorxador en maqueta. La Cotonera per allà el 2014. El mercat de la Massuca a esperar que caigui un altre “colomí” que ho pagui tot. I sobre tot a fer vivenda social amb els “calers” de tots, que de pisos en falten. I a lliurar-los a la part mes desvalguda de la nostra societat, o sigui als amics i als immigrants. Tot sigui per la vivenda social, que ara està de moda!

Mentrestant anem posant cartells en els parcs, amenaçant als portadors de gossos per les deposicions dels seus animals – en un sol parc tres! -, però sense ningú que vigili! Estranya manera de fer les coses, ens haurem de posar la multa nosaltres mateixos!

En fi, que de voler fer les coses a l’ho gran, ara resulta que no saben fer ni les petites.

Ah! Per cert, sembla que hi torna a haver concurs per atorgar la concessió de la recollida de la brossa, espero que les normes no les estigui redactant, el mateix que ja té la concessió, com a mínim seria sospitós. També espero que el PPc, tan primmirat en certs temes i com que hi va demostrar molt interès, faci d’àrbitre neutral. De totes maneres i m’hi jugo un cigronet de l’Anoia, que recau en els mateixos.

Per cert m’agradaria preguntar al secretari, com s’ho va fer, per tornar a entrar i fer passar desapercebudes les factures resultants de la neteja extra de la ciutat, per abans de les municipals, rebutjades a la primera, ja que sobrepassaven els límits del contracte, però clar i hi ha coses que més val no saber-les.

Com deia al principi, ens estan prenent el pel, però probablement o tal vegada amb tota certitud, tenim el que ens mereixem, per tan, ni el dret al cameig.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s