Carril bici amb “double bad milk” o millor nyap bici.


Aquests sòmines que tenim a l’Ajuntament no paren de donar-me feina. Estic espatarrat del grau d’incompetència que demostren i de l’infantilisme i irresponsabilitat que gasten.

Aquesta vegada és una espècie de nyap-bici que han posat molt prop del Nou Hospital.

La primera finalitat per haver-lo posat, (molt evident en el carrer d’Alemanya) és clarament la mateixa de les zones blaves: Molestar tant com es pugui a la gent que aparca als seus voltants, perquè al final, a base d’acorralar-los, hagin d’anar per bemolls al pàrking de SIMA i deixar-hi els seus diners.

Abans es podia aparcar entre l’acera i la muralla dels recintes, i ara s’hi aparques, evidentment et posaran multa, ja que per fer-ho estaràs obstruint el carril bici.

M’explico. S’ha habilitat un carril bici de 2 mt., a l’illa dels carrers Alemanya, Països Catalans, Gran Bretanya, Itàlia del polígon industrial d’Igualada.

El perímetre de l’illa (i per tant del carril bici) té 1.125 metres, transcorre a 1 mt. per davant de les moltes empreses que hi ha. Que tenen els corresponents accessos. Ni més ni menys que 44 llocs per on pot entrar o sortir un vehicle, repeteixo, en 1.125 mt., que en molts casos son camions i vehicles pesants. O sigui una mitjana d’un accés cada 25 mt, aprox. o millor dit la possibilitat de ser atropellat cada 25 mt.

–    És que han cercat el lloc mès perillós, per fer-hi anar els ciclistes i veure si així tenen algun accident?

–    És un circuit d’esport de risc?

–    S’ha tingut en compte com s’afecta l’activitat de les empreses?

–    Que passarà quant hi hagi algun atropellament?

Qui en tindrà la culpa?

–    El ciclista per utilitzar el nyap bici?

–    Serà culpa del vehicle que no l’ha vist? (perquè en la majoria de llocs és de difícil visibilitat, ja que el carril passa mol a prop de les portes i s’ha de treure el morro del cotxe per veur-hi, i aquest te més d’un metre).

–    El que segur no tindrà cap responsabilitat (perquè desconeix el significat de la paraula) són els qui governen a l’Ajuntament.

S’ha tingut en compte el parer dels ciclistes que han d’utilitzar el nyap bici?

Ciclistes, tingueu seny i abans d’utilitzar aquest nyap bici que ens ha col·locat el “neuron‘s team” que tenim a l’Ajuntament, feu com Sant Tomàs: doneu-hi un cop d’ull, i desprès jutgeu per vosaltres mateixos.

Hom es pregunta si està molt migrat el compte d’explotació de SIMA perquè s’hagin de fer aquestes barroeries i posar en perill els ciutadans.

Ciclistes si, suïcides no cal.

Queden tots advertits, que ho pedalegin bé i fins un altre.

Josep M. Torras Payerol

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s