Una simple noticia sobre les zones blaves.


Avui a les 19,00 h. hi ha el ple extraordinari a l’Ajuntament, en el que es proposa la retirada de la potestat que l’Alcalde, per decidir la creació i l’emplaçament de zones blaves per decret.

Com que aquest punt ha estat presentat per tota l’oposició, és de suposar que s’aprovarà per majoria.

Ara queda la segona part, que serà en el seu moment (una vegada oficialitzada, la retirada de poders) decidir que es fa amb l’ampliació de les zones blaves.

Suposem que els polítics de l’oposició, podran arribar a un acord que satisfaci als ciutadans, que podria ser l’eliminació de les zones blaves als voltants del Nou Hospital i una franja de temps gratuïta en la resta de zones blaves. A fi d’afavorir la rotació i la mobilitat, que segons sempre se’ns diu, és el que es pretén.

Ens hem d’alegrar tots que la democràcia que emana del poble tingui aquests resultat com a conseqüència de la voluntat popular manifestada en aquest cas per diversos mitjans.

És una gran lliçó, per tots plegats.

Josep M. Torras Payerol

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s