La Creu d’en Maginet


Posted by Picasa

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a La Creu d’en Maginet

  1. Ivan Enrich ha dit:

    Josep M., totalment d'acord amb el teu escrit. Pel que fa a les consultes populars, a part del tema de que ja casi estem en pre- campanya electoral, dir-te les zones blaves son molts centimets que diàriament el govern s’embutxaca per pagar les seves despeses, per això no ens escolten. En canvi queda molt be fer cas a 150 veïns d’una ciutat de més de 30.000 habitants i a més a més el cost es mínim i puntual.Gracies per obrir-nos els ulls.Novament he quedat gratament sorprès per una de les teves facetes que desconeixia.Salutacions,Ivan Enrich

  2. Gracies Ivan,El mes trist de tot es que els “centimets” que treuen de les Zones Blaves va a parar al forat negre del compte d'explotació de SIMA i no se'n aprofita ningú.Són “centimets” llançats.Cuidat.Josep M.

Deixa un comentari