If it isn’t broke, don’t fix it


Un bon amic meu del ram de la construcció, m’ha enviat el següent escrit que publico tal qual.

Apreciat Josep M.

A la Vanguardia del dia 9 de maig hi havia una carta al director que deia “If it isn’t broke, don’t fix it” que traduït vol dir “Si no està trencat, no cal arreglar-ho

Sortosament, la ciutadania te més coneixement que la classe dirigent, i la setmana passada es va demostrar a BCN amb el no contundent a llençar 70 milions d’euros per esgavellar un tros de la Diagonal, que no siguen óptima es molt millor que qualsevol de les propostes de l’Ajuntament de BCN.

Aquest comentari ve al cas perquè a la pàgina 9 de la Veu de l’Anoia del dia 14 de maig, hi ha una descripció dels projectes, pressupost i termini d’execució, i entre d’altres m’ha sorprès l’esquema de la cruïlla de l’avinguda de Barcelona amb el carrer d’Òdena que te un pressupost de 189.824’36 euros (que son més de 31’5 milions de les antigues pessetes, cal fer el canvi a ptes. per donar-nos compte de l’alegria en que fem anar els diners) per esgavellar una cruïlla que fins avui ha funcionat perfectament, i de pas estrenyerem el pas per circular els cotxes i amb una mica de sort com a cada actuació d’aquest tipus, es perdran algunes places d’aparcament.

A part del dispendi innecessari, superflu i elevat, sembla que el tècnic municipal en vitalitat odia els cotxes, sense tenir en compte que una part del sou del personal de la casa gran surt del impost sobre els vehicles de tracció mecànica que cada any i sense excusa paguem religiosament tots els propietaris. La meva pregunta es: Estem en condicions de llençar més de 31’5 milions de les antigues pessetes per “arreglar” una cruïlla que funciona perfectament?

Llàstima que als ciutadans igualadins no ens hagin fet cap consulta sobre les obres “de millora” que porta a terme l’Ajuntament, segur que hauría sortit majoria aclaparadora de deixar-ho com està.

Josep M. fes-ne l’us que creguis convenient.

Una abraçada”

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s