La conxorxa continua


El CatSalut i el Consorci Sanitari de l’Anoia presumptivament, segueixen conxorxant per saltar-se la Llei de Contractacions públiques Catalana o al menys això es que és desprèn de la noticia publicada en un mitjà quasi local i que m’ha fet arribar – un bon amic que es advocat – amb el seu propi comentari que os faig avinent, per tal de que jutgeu vosaltres mateixos:

“Benvolgut Josep M.,

Com que darrerament has comentat el tema de l’adjudicació al Consorci Sanitari de l’Anoia de la gestió del nou ambulatori, és possible que t’interessi aquesta notícia que avui publica Regió7:

http://www.regio7.cat/anoia/2010/05/22/catsalut-no-accepta-recurs-contra-consorci-gestionar-lambulatori/85423.html

El procés legal de contractació exigeix que hi hagi primer una adjudicació provisional i una de definitiva no abans de 15 dies hàbils des de la primera, i que en aquest període es puguin presentar reclamacions.

L’adjudicació definitiva ha de ser publicada al DOGC i en el “perfil del contractant” de l’ens que contracta (és a dir, a la pròpia web del Cat Salut).

Sorprèn de la notícia que el CSA “tingui la confirmació” de que el recurs no ha estat acceptat, però segueixi dient que cal esperar a l’adjudicació definitiva i “el sí definitiu”.

Què passa, que els han trucat i els han dit “no patiu, que això ho arreglarem” ?

Simplement, és força anòmal i, en tot cas, lleig, molt lleig, que una de les parts s’assabenti abans d’hora del que encara ha de resoldre l’administració, i que ho sàpiga per fonts de la pròpia administració.

I si ha anat així, una mínima prudència exigiria estar-se calladet fins que “el sí definitiu” fos un “sí legal.

Una abraçada.”

Que maco tot plegat oi!

Josep M. Torras Payerol

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s