Trieu vosaltres mateixos l’apel·latiu que mereixen.


Comentari que he enviat aquest mati a l’Anoiadiari, sobre el post:

http://www.anoiadiari.cat/noticia/6332/la-societat-de-metgesses-i-infermeres-que-es-presentava-per-gestionar-el-nou-cap-denuncia-

El CatSalut ha desestimat el recurs dient que el Consorci Sanitari de l’Anoia compleix tots els requisits per ser un mitjà propi, però que “encara” – quina mala llet – no ho ha posat als estatuts.

El cas es que si no consta com a mitjà propi no pot firmar convenis amb el CatSalut, doncs aquesta es una condició “sine qua non” de la Llei per ser exclòs de la Llei de contractacions, per lo qual no pot gestionar l’Hospital sense infringir la Llei, perquè clar per presentar-se a un concurs public del CatSalut no pot ser mitjà propi i per gestionar l’Hospital és una condició indispensable, per tant una Llei no pot permetre una cosa i la contraria a la vegada. Com diu el bon amic Octavi al final del seu post:

http://nodeixodepensar.blogspot.com/2010/05/el-contracte-de-gestio-del-nou.html

l’article 6.4 del Codi Civil, per a que el lector jutgi si ve al cas:

Los actos realizados al amparo del texto de una norma que persigan un resultado prohibido por el ordenamiento jurídico, o contrario a él, se considerarán ejecutados en fraude de ley y no impedirán la debida aplicación de la norma que se hubiere tratado de eludir.”

En fi que estem davant d’una injustícia i d’un abús de poder de gent sense escrúpols, ni vergonya, que en teoria regeixen els nostres destins i tenen cuita de nosaltres amb la política progressista per bandera. Als progressistes de veritat, si es que ni han, se’ls hi haurien de remoure les tripes. A mi em fan simplement fàstic! I el silenci – còmplice, pagat i covard (propaganda institucional a dojo o “mitjà propi”) – d’algun mitjà de comunicació local, encara més.

Apa a jeure! Com deia el meu avi.

Josep M. Torras Payerol

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s