Mal de molts, consol de beneïts. Jordi Riba “dixit”.


A mi cada dia el tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada Sr. Riba, em sorprèn més i no precisament en el sentit positiu.
Ja he dit moltes vegades que hi han declaracions que ofenen la intel·ligència i no solament la meva, sinó la de molts ciutadans. A més noto una gran falta de respecte pels demés, quan vol distorsionar la realitat. Faci-s’ho mirar, pel bé de tots.
Resulta que ara, per justificar el preu i la quantitat de les Zones Blaves d’Igualada, fa una comparativa de les ciutats que li interessa. I ves per on, encara ens perdonen la vida, perquè segons ell no estem en el vagó de cua. Al seu criteri encara n’hi ha, que gestionen pitjor que a Igualada.
Quin consol! Resulta que no som els més beneïts, perquè n’hi ha que ho són més que nosaltres. Per comptes de parlar de la seva “bona gestió”, parla del que fan els altres, per justificar que els habitats d’Igualada paguem menys. Potser espera que li ho agraïm sabent, que hi ha qui encara paga més!
Totes les comparacions són odioses. Per exemple, en el centre Vic, no hi ha ni una botiga per llogar o buida – a Igualada més val no contar-les, per no posar-se malalt – Reus i Tarragona no surten a la seva llista…,! Però, el que més em molesta és que ens vulgui tractar com a nens petits, dient que “és un mal necessari”.
Segurament ho sigui, però no pel que diu, sinó per la seva mala gestió i la manca de voluntat de trobar solucions menys oneroses pel ciutadà. Perquè s’ha de pagar per unes empreses Municipals, que seria millor que no hi fossin? Perquè s’han d’inventar i justificar nous serveis, per tapar-lis les vergonyes a aquestes empreses ruïnoses?. Desgraciadament perquè un dia, a algú se li va ocórrer jugar al Monopoli, amb la ciutat d’Igualada, com a víctima.
Al menys jo, no penso deixar de denunciar les polítiques equivocades de mals gestors públics com vostès. Dir que s’ha de pagar més per diners, perquè “és un mal necessari” no vol dir res. No se’n dóna compta el Sr. Riba?
Collons! Aixequi el cul de la cadira, deixis de mirar al melic i gestioni millor, que és vostè el que està al nostre servei i no nosaltres al seu. No tenim perquè suportar la seva incompetència, ni pagar-la.
Els impostos i taxes es paguen, no perquè ens expliqui sopars de duro, sinó per fer funcionar aquesta ciutat. I si no en sap més, doncs plegui, perquè ha posat el llistó de la gestió, tan baix, que no seria gens difícil trobar-ne un altre, inclús dintre del seu partit, que ho fes una mica millor.
I si vol continuar i no sap com fer-ho per gestionar millor, pregunti i escolti. Els ciutadans li poden donar moltes solucions imaginatives i poc oneroses.
Això si! SIMA amb el punyetero pàrquing i les Zones Blaves, que és el seu Frankenstein, l’alimenten vostès si volen, amb els seus diners. Però amb els nostres ni pensar-ho!
Sr. Castells, Sr. Torras i Sr. Calbó, pel bé de la ciutat si us plau, facin un esforç i posin s’he d’acord en el tema, els ciutadans d’Igualada els hi agrairan que no “sigui un mal necessari” i que la gent que pensa d’aquesta manera, no se surti amb la seva.
Que ho paeixi bé i fins un altre.
Josep M. Torras Payerol
PD: Algunes propostes de solucions per les Zones Blaves – que segur en hi ha d’altres i molt més bones – les pot trobar en el meu post de resposta al Sr. Calbó,  que malgrat les diferències ideològiques i partidistes m’ha demostrat que en senyoriu i elegància, en el fer i en el dir, està a anys llum de vostè.

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s