Acudit del caçador i l’os.


No me’n se estar, i per trencar una mica la seriositat de certs afers, un “xist” no hi va malament.

Aquest m’ha vingut a la memòria sense haver-mi d’esforçar massa, va de cacera, ara està de moda.

“Hi havia un caçador que va anar a caçar ossos al bosc.

De sobte se’n hi apareix un i ell comença a disparar a tort i a dret, al final se li acaben els cartutxos i l’os no rep ni un sol tret.

Aquest es queda mirant al caçador, el crida i quan el te al abasts el gira, el fa aclucar, li baixa els pantalons i el sodomitza.

El caçador després de sofrir aquesta humiliació, se’n entorna al poble enfurismat, va tot seguit a una armeria, es compra una metralladora d’última generació, que dispara no se quants millers de trets per segon i torna al bosc.

Quan hi arriba veu el os que l’esperava recolzat a un arbre i comença a obrir foc, cauen arbres, matolls, fruits i fulles, el tros de bosc queda ben destorçat, se li acaben les bales, però a l’os ni un tret.

Aquest el torna a cridar, el caçador resignat s’hi acosta i l’os repeteix el procés de la vegada anterior i el sodomitza de nou.

El caçador torna al poble enfurismat i humiliat fins a l’ànima i va directament a un dipòsit de deixalleria de l’exercit, on hi troba un Jeep amb metralladora incorporada, el compra i torna cap el bosc.

Una vegada hi arriba, l’os que l’esperava al camí d’entrada li diu:

–       Tu no vens a caçar, eh!

I fins ací el “xist” i a bon entenedor poques paraules.

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s