L’èxit no es te intentant cremar el blat dels altres, sinó preparant el propi terreny perquè hi creixi una bona collita.


Per acabar amb la polèmica del Rec.0 de la que certs polítics Igualadins sembla que en volen treure suc. Farem una “reductio ad absurdum”, en la que matemàticament es demostra que si alguna proposició fos així, llavors apareix una contradicció lògica, per tant la proposició no pot ser així.

Partim de la base que el Rec.0 no existís, aleshores no vindrien a Igualada 70.000 persones a comprar “específicament” robes de marca a preus mes baixos.

Per tant en la inexistència d’aquestes persones, es evident que no podrien fer la competència als botiguers locals. Vendrien més si el Rec.0 no existís? On seria el problema aleshores Sr. Martínez?

No es pot fer comprar a la gent el que no vol o allà on no vol i menys a gent que no existiria si no hi hagués el Rec.0, per tant menys mirar-se al melic i lamentar-se de l’èxit dels altres i més procurar fer coses pel be de “tots”.

En traurà alguna cosa Igualada comerç de denunciar les botigues del Rec.0? Doncs, potser fer que no existeixi el Rec.0 i ni 70.000 visitants, ni cap! De que ens queixarem aleshores Sr. Martínez, si les botigues d’Igualada comerç no venen.

Pels polítics que hi volen posar cullerada:

La gent que ve al Rec.0, per comprar roba de marca a preus baixos, seguirà anant al Rec.0 a comprar el mateix hi hagi o no rebaixes i la frustració hi seguirà sent.

Per tant menys intentar posar barreres al camp. A Igualada comerç el que es d’Igualada comerç, al Rec.0 el que es del Rec.0 i certs polítics a fer demagògia que es el seu.

Per cert no entenc en el perquè ni en el que, s’han de posar d’acord? Perquè no els denunciïn? Per uns anar a remolc de l’èxit dels altres? Per tapar una mala gestió? Igualtat de condicions en que? Si són dues coses absolutament diferents!

Per cert aquest tal Sr. Fraile, es un que defensa el comerç? Doncs no ho sembla. El be comú d’Igualada se n’hi en deu en fotre tres pitus, el seu no es recolzar, es cremar.

Que tingueu un bon dia.

Josep M. Torras Payerol

PD: Encara que pugui semblar estrany, jo no compro al Rec.0, compro a comerç local (no Xinés) i procuro també que sigui comerç de proximitat, però el Rec.0 es un esdeveniment que em fascina i que crec que es un be per l’Igualada global i procuro col·laborar-hi desinteressadament, cosa que també faria pel comerç Igualadí, si es dediques a posar-hi imaginació i clar si m’ho demanessin.

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s