Ens volen segrestar el sol i el vent! Prohibició d’Energia Fotovoltaica per consum propi.


Segur que Einstein es deu remoure en la tomba al veure el camí que s’esta seguint en l’ús l’energia fotovoltaica en aquest país de “pandereta” que és Espanya. Potser fins i tot retornaria el seu premi Nobel de Física per la vergonya que sentiria en veure com es comporten els seus congèneres.

Resulta que l’Estat Espanyol llença ara una proposició de Llei, per regular l’ús de l’energia fotovoltaica i l’eòlica. Vol arruïnar a qui va creure en elles invertint-hi capital, seduïts pels avantatges que els donava l’Estat – energia neta, sense emissions de CO2 a l’atmosfera, energia del futur, etc -.

Volen posar una tarifació fixa molt elevada perquè el retorn de les renovables sigui molt baix.

Però no contents amb això volen prohibir el consum propi, o sigui que ens volen segrestar el sol i el vent.

En llegir això se m’ha revoltat l’ànima. Fins ací podíem arribar!

Evidentment que les elèctriques – dominades pel poder fàctic a través de Bancs i Caixabanc – tenen pànic a la disminució del compte d’explotació ja que no podrien repartir tants beneficis.

Fins ara se’ls ha ajudat – a costa del sofert ciutadà – amb premis i prebendes. Han augmentat les tarifes quan han volgut, fins al punt de ser l’electricitat més cara d’Europa – això deu ajudar al desenvolupament econòmic, oi?

Sempre ha sigut amb una facilitat insultant que els polítics de torn els hi han permès i han fet lleis a mida per les elèctriques. “Presumptament” molta d’aquesta gent seran després premiats – seguir la vida laboral dels que sigen el document -, amb consells d’administració i altres prebendes, de això jo en dic “presumptament”, prevaricació, suborn, ajuts a partits i moltes altres coses, que avui són al jutjat i a la boca de tothom.

Ja que els polítics “presumptament” han de defensar els interessos dels ciutadans i no del poder fàctic, se m’acut que hem de fer quelcom per recordar-los, qui és qui paga i quines són les seves obligacions.

La meva idea és un “escratxe” cibernètic. Ja que molts d’ells “farolegen” de ser nets i clars en el núvol, doncs enviar-el s’hi una piulada, en particular a cada un d’ells – es pot retuitar – en general directament als parlaments EU, ESP i CAT amb una pregunta sobra el seu posicionament envers aquesta Llei, que impedeix que ciutadans generin energia pel seu propi consum.

El text, posant davant el conegut nom del polític @fulanodetal i #partittal

Està sa senyoria d’acord amb aquesta proposta de Llei, sobre les energies renovables http://s01.s3c.es/imag/doc/2013-07-17/6_CCE-CerrarRenovables.pdf, Si o no!

Está su señoría de acuerdo con esta propuesta de Ley, sobre las energías renovables http://s01.s3c.es/imag/doc/2013-07-17/6_CCE-CerrarRenovables.pdf, Si o no!

Is your lordship in favor of this proposed law on renewable energies in ESP http://s01.s3c.es/imag/doc/2013-07-17/6_CCE-CerrarRenovables.pdf, Yes or not!

Si ens hi entretenim una mica i ho fem córrer, potser a base de piulades i repiulades, podem tenir un ressò mediàtic molt més gran que recollir firmes o fer un “escratxe” físic.

Que os assembla, ho provem?

L’efecte pot ser devastador i estendre’s com una taca d’oli. No hi res que faci més por a un polític que ser negativament mediàtic i la possibilitat de perdre vots pel seu posicionament.

Que ho piulem be.

Josep M. Torras Payerol

 

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s