Se’ns pixen a la cara i diuen que plou


10420426_737684272973670_6399292784794679716_nA Espanya la corrupció és el sistema i val més una imatge (que ho defineix perfectament) que mil paraules:
Lobies i politics

Un bon exemple és el fet de veure asseguts en una taula a la Fundació la Caixa a en Fainé-Caixabank, i representat de moltes, moltes més empreses, en Roca representant ACS-Castor-Florentino, i moltes altres entre ells la Caixa, etc. i el Ministre (per dir-ne quelcom) Soria, rient-se a la nostra cara, explicant que el poble ha de pagar l’error de ACS amb el dipòsit de gas Càstor, perquè l’Estat (per dir-ne quelcom) va firmar un acord en què si les coses anaven malament, els hi tornaríem (nosaltres, el poble) els diners de la infraestructura, mentint endemés en el cost, que no són € 1.300.000.000 sinó quasi € 3.000.000.000 més interessos.

De fet si hagués anat bé també hauríem pagat pels beneficis de ACS-Florentino, per tant que no entenia de què ens queixem, si al cap i a la fi ens hagués costat pot ser més (hi deu contar també els beneficis de ACS, que ara no tindrà). El més simpàtic del cas és que la “sense ànims de lucre” La Caixa, finançarà aquest cost (per no tenir res) a un mòdic preu de 4,25% (que deu ser l’interès que li paguen als impositors ara!) durant 30 anys, sent els garants d’aquest pagament, nosaltres en la factura del gas.Vaja! Que se’ns pixen a la cara i diuen que plou.

De fet a les autopistes de pagament de Madrid en fallida en les quals hi intervenen els mateixos, ACS com a soci i com a constructor i La Caixa-Abertis, també ens faran pagar a tots, la culpa és nostra perquè ells no han tingut beneficis (que segur haguessin retornat al ciutadà!) i ara hem de pagar tots pels seus càlculs erronis.

De fet demostren ser uns rucs espavilats, capitalitzen els beneficis i socialitzen les pèrdues, fent prevaricació a futurs (menjadores de per vida, quan deixen la política) amb els polítics del govern que prenen aquestes decisions. De fet només caldrà seguir la trajectòria del Ministre Soria quan deixi la política. Ep! Les Elèctriques també ni deuen una de grossa, ha aconseguit que la paguem l’electre més cara del món i a sobre s’ha carregat les energies verdes, un crack! Al servei dels lobbies i fent veure que és el ministre al servei de tots.

Vaja, tot plegat una “merienda de negros” (amb els deguts respectes), a costa nostra. Visca la democràcia, que alimenta a cràpules i sangoneres!

Les paraules de la foto ho expressen millor que jo.

PD: El que va dir aquesta frase de la fotografia, és el President del parlament Danés al programa Salvados.

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s