Somiant de peus a terra amb el Sr. Riba, futurible aspirant socialista a l’Alcaldia d’Igualada.


Si tot això que descriuré a continuació no us revolta l’estomac, aquest és el vostre candidat.

Si repassem l’Historia recent diguem-ne època Aymamí-Riba – veurem que va deixar més de 60 milions de deute i encara hi ha desgavells al calaix.

Resum ràpid, com a recordatori:

Construcció aparcament Hospital € 3.500.000 concessió a Proinosa, previsió d’ingressos € 24.000 al mes, real € 2.400! Evidentment es va tancar l’aparcament gratuït a l’aire lliure davant de l’Hospital. Com que el negoci era ruïnós es van crear noves places de Zones Blaves. Unes 200, amb 57 als voltants de l’Hospital. El poble es va revoltar i a través d’una ciutadana – Imma Canas – es van presentar 10.750 firmes en contra la decisió de l’Ajuntament. I que aquell govern va ignorar-les olímpicament.

A més l’empresa SIMA es va empassar (mai s’han recuperat) € 800.000 per la construcció d’un pàrquing a la plaça de les Tortugues – mai construït – i per acabar-ho d’adobar, hi ha un altre desgavell d’uns € 500.000 per l’expropiació d’una casa per fer-hi un altre pàrquing soterrat, mai realitzat. Llegir: Disbauxa en la plaça de les tortugues

A més l’anterior Ajuntament d’Entesa (Aymamí exaequo amb Riba) va donar permís a un nou pàrquing (el de la plaça de la Creu) que ha arruïnat a tots els comerços del voltant, havent-hi places de superfície suficients – més que les soterrades- i afavorint una empresa particular.

Tema POUM: Que va estar a punt d’arruïnar a molta gent d’Igualada i destrossar un dels seus barris més emblemàtics i que va trobar l’oposició de tota la societat civil. Fins i tot va fer canviar la intenció de vot inicial a l’inefable Pere Calbó PPC, col·laborador necessari en tants altres desgavells de l’anterior Govern. Doncs bé, aquest desgavell va costar a Igualada € 400.000 tirats a la brossa a més dels diners que es van gastar els particulars per rebatre’l. Llegiu si us plau l’apartat Comerç

Posicionament dels amics del Rec: Al·legacions amics del Rec i Noticia a l’Anoiadiari

Posicionament, Fagepi, la Cambra, la Unió Empresarial i els Constructors Igualada: Noticia a l’Anoia diari

World Trade Center: Un mega projecte d’il·luminats (Riba-Aimamy) en el qual a part d’un hotel de 1.000 habitacions hi anaven uns 400 locals comercials! Cost final uns € 3.000.000, entre pagar el projecte i anul·lar el contracte amb WTB “sine die”. Resultat el WTCI no existeix i devem encara diners a WTCB, € 1.400.000. Llegir: WTC Igualada – S’han begut l’enteniment o estem tots sonats?

Discutirem tot això, si voleu, amb arguments, números i hemeroteca. És el que fa la gent civilitzada.

També hi han altres temes a l’hemeroteca sobre empreses Municipals, en mans de gerents amb ADN socialista.

Hospital amb gerents que exercien en empreses mixtes, obtenint contractes mentre l’Alcalde tenia un peu a cada cantó, que pel que sembla la justícia ara sen està assabentant.

Presentació del CSA com a opositor al concurs del CAP Nord, quan sabien que incomplia la llei de contractes de la Generalitat d’empreses que són mitjans propis, o com a receptor de fons de la Generalitat si no era realment un mitjà propi, dit per ells mateixos que no, perquè no constava als estatuts, per poder presentar-se així al concurs del CAP.

Evidentment no es pot ser i no ser al mateix temps.

Tinc molts altres casos de disbauxes innecessàries, que van fer arribar a l’ajuntament a nivells d’endeutament verdaderament inacceptables.

Per exemple el “Infinit” que cada any ens costa un dineral, perquè no arriben als beneficis que els del Sr. Riba van firmar en el contracte.

Algú també em recorda també la posició o oposició amagada de l’Entesa en el tema de l’Outlet tèxtil a la Avinguda Catalunya o a l’antiga fàbrica de Martí Enrich, amb les connotacions de l’Outlet de Can Roca i requalificacions de terreny de parents del Sr. Riba. En fi com que això no sembla haver costat diners a l’Ajuntament o deixem per un altre dia, aquestes i moltes altres coses que són de jutjat de guàrdia.

Com deia en un principi, si algú coneixent tot això i sent-ne conscient, troba aquestes actuacions correctes, el seu candidat és indubtablement el Sr. Riba.

Però no oblideu, que els qui ignoren la història es veuen condemnats a repetir-la.

Fi del somni, benvinguts al mon real.

Que ho voteu bé.

Josep M. Torras Payerol

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Somiant de peus a terra amb el Sr. Riba, futurible aspirant socialista a l’Alcaldia d’Igualada.

  1. Miquel Saumell ha dit:

    Josep M,
    Si la meitat de tot això que dius és veritat, que no en dubto, vols dir que encara queda algun igualadí tan desinformat com per tornar a votar-los? O és que a Igualada potser sou/som un pèl masoquistes?
    Have a nice weekend!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s