El “conxorxi” Grup Juan Palomo d’Igualada III.


En un acte de gran empresari, el responsable del “conxorxi” el Dr. Riba ha efectuat una nova adquisició, seguint criteris empresarials de pluralitat, professionalitat, eficàcia i imparcialitat tal com s’assegura en els plens de l’ajuntament, fent una selecció acurada i anomenant nou gerent de PIMA societat municipal d’habitatge, al Sr. Pau Mestre Dalmau, per pura casualitat fill i nebot de socialistes de pro i amb un currículum socialista impecable, endemés firmant del document de recolzament als socialistes en les passades eleccions Municipals, condició sine qua non per poder aspirar a tan cobejat lloc de treball, en fi criteris empresarials a manta.

L’altre gerent, el de SIMA com ja varem comentar en un article anterior, també per casualitat d’ADN patern pur altament socialista i amb unes condicions semblants al contractat ara és un altre exemple vivent de criteri empresarial estricte.

Amb tantes casualitats tindríem segura la loteria!

Finalment la seu del “conxorxi” que en l’aprovació per el consell d’administració de las actes del mateix, hi havia el compromís escrit de posar els despatxos al viver d’empreses, per no fer despeses inútils, dons bé, ara s’ha llogat el edifici dels antics Jutjats, segur per un preu de bagatel·la, a fi de encabir-hi la seu social, un altre exemple de seriositat i estalvi empresarial.

Ciutadans d’Igualada això nomes es el principi de una disbauxa que acabarem pagant tots i nomes beneficiarà a més gent de la corda amb ADN casualment socialista, malbaratant diners de tots els Igualadins i creant una rèmora que tardarem molts anys en treure’ns de sobre.

Aquí no hi ha ni servei a Igualada ni altres gaites que és fan servir per justificar lo injustificable, simplement una manera de manejar més cireres de les que els hi pertoquen i ja sa sap que el qui maneja cireres es taca els dits, el proverbi no es meu, per si cal dir-ho.

Repeteixo per enèsima vegada que esteu tots avisats i que les advertències s’estan convertint en fets irreversibles o reversibles a un molt alt cost.

Les forces vives de la ciutat, els empresaris, els gremis no venuts al or de Moscou i altre gent assenyada hauria de fer quelcom per parar aquesta fugida endavant, simplement perquè ens han endeutat fins a límits legals a l’ajuntament i ara necessiten de qualsevol manera, amb qualsevol pretext i a qualsevol preu, manejar més diners per afavorir els seus lleials i complir les seves ambicions, que en la societat d’en peu, en la que vivim quasi tots, els hi seria impossible, per les seves capacitats, per les seves mancances i per les normes del joc.

No m’agrada gens veure la ciutat on vaig néixer i m’estimo, en mans de gent tan poc curosa amb els diners de tots.

Fins un altre i prometo no defallir. Continuarà.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

PD:La direcció i l’administració de les empreses municipals va a càrrec dels òrgans següents:

a) La Junta General, assumida pel Ple de l’ajuntament d’Igualada.
b) El Consell d’administració, nomenat per la Junta General.
c) La Gerència, designada per la Junta General.

En fi, Grup Juan Palomo.

PD2: Només perquè consti el Sr. Pau Mestre Dalmau i l’altre gerent mereixen tots els meus respectes, lo cortés no quita lo valiente.
Per cert, si les reunions del Consell d’administració son a porta tancada, podrien fer apagar el televisor que tenen en el seu saló a costat del de sessions, una mica de serietat per favor!

Quant a josepmtorras

Definit per una filla meva!!!: Polític apolític, mig anarkista i mig convergent, mig de dretes i mig d'esquerres, tot depen del canto per on es miri, entre conservador modern i lliberal de paraula... Definit per mi mateix: Sóc un animal rumiant, m’explico, ho llegeixo i escolto tot sense pair i desprès a casa per la nit rumio, el que he vist, llegit i escoltat i en aquest bloc vull posar les meves cabòries, idees, esbossos de les meves moltes caparrades i també les meves fotografies, com a cultiu del meu "ego". Em considero humanista i lliberal i no tolero la mentida ni la hipocresia encara que educadament l’aguanti. Considero que és la pitjor ofensa que et poden fer és prendre’t per babau i desgraciadament aquest sembla que és l’esport nacional. Em fereix la sensibilitat el poc respecte pels demés i la grolleria. Sóc molt autodidacta i vull advertir que ningú m’ha de dir com he pensar o fer, si bé estic obert a aprendre de tothom, però no a repetir la lliçó ni els tòpics de ningú, sempre prefereixo tenir les meves pròpies idees escoltant les altres opinions, rumiant i traient conclusions per mi mateix. Sóc un fan de de la intel·ligència encara que sigui tan escassa. I de la gent senzilla i humil, dels quals puc dir que encara tinc molt a aprendre, els llestos i els espavilats no formen part dels meus essers preferits.
Aquesta entrada ha esta publicada en Posts en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s